StarWarsblog

 Nem tudhatom, hogy ki mivel játszik szívesen, személy szerint én oda vagyok a Battlefront 1-2-ért. A képi világ lenyűgöző, a karakterek jók, könnyen játsszható, Egyszerűen csak jó...

Az első résznek a képi világa is lenyűgöző, habár a második ezt is űbereli.

 

Ebben a szekcióban továbbá még említést teszek a Galaxy of Heroes mobil telefonos játékról is, amit immár 3 éve szakadatlanul űzök.

 Battlefront 

 

Fantasztikus játék... bizonyára az EA is büszke rá. Az irányítása viszonylag egyszerű, a látvány jó, nem akadozik. Én egymagam annyit kifogásolok, hogy a kiegészítők sok pénzt vesznek igénybe, nem mint a második részénél. 

Személyes kedvencem a küldetéseknél található, a pálya, Endoron. Speeder bike-okkal kell üldözni a "lázadó söpredéket".

 

 Battlefront II

 

Egyszerűen lenyűgöző. A látvány páratlan, a karakterek jók, bár van néhány teljesen felesleges képességük. 

Az egyszemélyes játék fantasztikus. Az Inferno osztag, Iden Versio, Gideon Hask, Del Meeko, története igazán jó. Ahogy kibontakoznak a tulajdonságok, motivációk és a feszültség és a felelősség amit a Birodalom rak a vállukra, mindannyiukat szerethetővé teszi. Együtt lehet velük érezni. 

Volt egy (számomra) nagyon tetsző húzása az EA-nak: eltörölte a loot box-okat, tehát nem lehetett pénzért előre jutni. Ezt sokak nem vették jó néven, ezért újra be fogják vezetni őket, viszont csak újabb "skin"-eket lehet venni rajtuk. 

személyes kedvencem a Twi'lek mesterlövész. Semmit nem tesznek hozzá a képességekhez, csupán jól néznek ki.

 

 Galaxy of Heroes

 

Mobil telefonos játék. Viszonylag egyszerű játszani, könnyű a függőjévé válni. Angol tudást igényel, leginkább ebben a témakörben. 

Eleinte nehéz belerázódni, de pár hét játék után az embernek mi sem váloik természetesebbé, minthogy hove kell nyomni, mit és kit kell támadnia, melyik karakterk kéne inkább fejleszteni.

 

Eleinte adott 2-3 karakter akiket fejleszteni kell, training, gear, star, aztán csatázni. Az 50-es szint után be fognak jönni a mod nevű cuccok, ezek bónuszt adnak csaták közben. A játékban egyre több dologhoz lesz hozzáférésed, ahogy nő a szinted (a játékos szintje 1-85-ig).

Flottát állíthatsz fel, csapatokba léphetsz be, harcolhatsz Rabcor, Grievos tábornok vagy ősi Sithek ellen is a csapatok révén.

 

Ezt a játékot abszolút tudom ajánlani mindenkinek.